Om oss

Välkommen till TwinFit!

 

Vi är två tvillingar vid namn Anne och Jenni Klemetti födda 86 som älskar livet och allt det har att erbjuda.  Träning är vårat absolut största intresse och vi vill gärna dela med oss av hur vi tränar genom den här sidan. Ni kommer få läsa om de träningsprogrammet vi oftast använder oss av och även videos på olika övningar. På bloggen kommer ni få läsa om vardagliga saker som mat, träning, jobb och andra roligheter som fest, resor, skönhet osv.. ja lite allt möjligt helt enkelt som hör livet till! Där kommer vi även skriva in maten vi äter och hur tränar under just den dagen. Dessutom är vi på väg från en stad till en annan vilket kommer bli väldigt spännande så de får ni läsa om mycket här, vårat nya liv!

Vi är födda i Göteborg där pappa fortfarande bor men är uppvuxna i Borås dit mamma flyttade när vi fyllde 1 år. Där har vi bott hela vårat liv. Det är dags att starta ett helt nytt liv och förflytta oss från Borås och lämna det gamla bakom oss. Ny stad, nytt liv och allt vad det innebär väntar oss i Stockholm efter årsskiftet. Vi har haft olika jobb genom åren men de längsta och första vi haft är på nelly.com som bildretuscherare och vi e bland de första anställda på företaget och har jobbat där i 10 år. Men nu e det dags att växa som människa och utvecklas både som person och yrkesmässigt så det passar perfekt att börja om på nytt med start 2015.

Vi gick media grafisk inriktning på gymnasiet, vi är utbildade personliga tränare, utbildade frans stylister och utbildar oss nu även inom webbredaktion via distansskolan. Kommande utbildningar som vi tänker ta är bartender via european bartenderschool och webbproduktion via distanssskolan i början på nästa år. Vi ser verkligen fram emot allt som komma skall och den mångsidighet detta kommer ge oss. Alltid kul att ha många möjligheter och många bollar i luften samtidigt. Work hard play hard!